Berita Favorit Gue

Berita Favorit Gue

Mingu…Minggu…..hmmmm…Hari ini tuh,udaraya sueger banget apa lagi kalo sambil makan ketela + ngopi… wah cocok banget pokoknya,tapi ko ada yang kurang ya… apa tuh,eah ini nih yang ga boleh di biarin yaitu bace Radar Banyoemas… muantap buanget pokoke kalau baca Radar Banyumas beritane lengkap lan populer neng Krasidenan Banyoemas,waduwh-kayaknya bahasa gue berubah nih dari bahasa Betawi jadi bhase Banyoemas,tapi…? asyik juga ya pake bahasa Banyumas di Mix same bahase Betawi…hm lo-lo pade tau kagak kalau  Gue tuh orang yang suka bace tapi yang sering gue bace koran-koran gitu lakh,tau sendiri kan lo-lo pade “dunia ini akan gelap jika kagak membace”… Wah hari ini gue mau di ajak nih sama temen-temen Sekolah buat ngerjain Tugas PKN soalnye suruh buat kliping same Pak.Slamet Riyadi,Sp.d…. sebenernye sih males juge libur kayak gini ngerjain tugas… enakan juga makan,tidur,makan,tidur… wih,gue kayaknya dah nyimpang nih… jangan tiru gue ya bro… kagax baik “Jadilah Orang Yang Rajin,Jangan Males jika lo-lo pade mau cita-citanye tercapai”.Oce..

“Fajri-……Fajri…….cpet metu aku wis gutul ngumahmu kiye”……………”yo..yo… engko disit enyong tak nganggo klambi disik,soale tes adus kiye”…………….”Ok BrO”…

“uah…suger ,….. Paijo koe neng ngendi”    “wlwkwkwkkwk… jajal Jri koe goleti aku,nek ketemu tak wei duit sewu”  “sory temen nggoleti koe,dari pada enyong goleki koe mending enyong goleki Radar Banyumas,nggo di waca,Jo cepet metu lakh,aja glewehan bae,kye engko malah tugase ora rampung-rampung” ….”ya..iyya,enyong metu kie” (Jerenjeng) “gawa opo to jo tasmu koh kayane akeh temen isine”…”apa maning nek udu Radar Banyoemas”(Paijio)…. “nggo ngapa koe nggawa akeh-akeh”.. “ya nggo di waca lah jri,masa kon di pangan,apa maning Radar Banyoemas kue beritane lengkap ,tajam,lan akurat”..”owh,dadi kaya kue ya,ya wis saiki nggarap tugas,nek bisa secepete di rampungke wae”…”oce lakh mas bro”

“Alhamdulilah wis rampung,guli nggawe klipinge…. ora sia-sia kye Paijo nggawa koran Radar Banyoemas”…”iyo lah jri,Radar bayoemas aja di lawan sing nglawan bakale keri adoh pisan…hahaha”…”hus..aja kaya kue,ora ilok,… mnurute enyong si ya Radar Banyoemas kue berita sing lengkap lan akeh artikel pendidikane….mulane ya kanca-kanca,aja kelalen maca Radar Banyoemas,sing maca mba-mba karo mas-mas tapi lan kualitas beritane kaya emas,regane murah tur di senengi wong Banyoemas”…hhahahahaha… “Asyik sro”..

THE END

 

 

Oya…. Salam kenal jenengku  Ahmad Fajri saka SMA N Banyumas ,kelas Xc.. Matur Suwun lan Good Bye………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s